Agenda

25

aug

Boer'n drek run

Op vrijdag 25 augustus wordt er weer aan de vooravond van het Wehls Cross Event de Boer’n Drek Run georganiseerd in Nieuw Wehl. Deze modderrun zal plaats vinden op en rond het crossterrein aan de Monsigneur Hendriksenstraat. Deelnemers zullen over karren en strobalen moeten springen en door modder en water heen ploeteren. Na afloop is er een gratis toegankelijk feestavond in de feestent met muziek van drie opzwepende DJ’s.

25

aug

De Ronde van de Achterhoek

De Ronde van de Achterhoek wordt verreden op 25 augustus 2024 en is daarmee de afsluiting van de Holland Cup, een officiële UCI-koers. Aan de start van de koers komen internationale profs van continentale teams en renners uit nationale en internationale clubteams.

1

sep

Rondje Oude Ijsselstreek

Het Rondje Oude IJsselstreek is een jaarlijkse estafetteloop georganiseerd door atletiekvereniging Atletico’73. Er dienen in totaal 7 afstanden gelopen te worden die liggen tussen de 4 en de 7 kilometer. Start en finish van dit evenement zijn bij de atletiekbaan van Atletico'73 te Ulft.

7

sep

Kramprun

Kramp is één van de grootste en hardst groeiende technische groothandels van Europa. Dit is te danken aan 790 miljoen euro omzet en 500.000 artikelen die direct uit voorraad leverbaar zijn. Vanwege de ambitie van Gert-Jan Wassink die past in de bedrijfsfilosofie, steunt Kramp Gert-Jan met trots om zijn Olympische droom waar te maken.

27

sep

Landschapsloop Winterswijk

Geniet van de rust, wandel over verborgen paadjes en duik onder in de groene wereld van het landschap.

27

sep

Achterhoeks hippisch festijn

Het Hippisch Festijn heeft de internationale eventing verder uitgebouwd en organiseert het Nederlands KWPN Kampioenschap 5 jarige eventingpaarden. Naast de zondag wordt er ook op de zaterdag een cross country verreden. Op het hoofdterrein draait een programma om de Ben Gilbers Bokaal. Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws!

27

okt

Halve Marathon Doetinchem

De Pfixx Solar Halve Marathon van Doetinchem wordt iedere laatste zondag van oktober georganiseerd door ARGO Atletiek. Het parcours brengt je door het prachtige natuurgebied de Slangenburg. Naast deze Halve zijn er ook de 7,5 km, de 2,5 km en de 1 km Kidsrun

1

dec

Montferland Run

De Pfixx Solar Montferland Run is een aantrekkelijke en sfeervolle hardloopwedstrijd van 15 kilometer, met start en finish in het pittoreske ’s-Heerenberg. De deelnemers lopen door het heuvelachtige en bosrijke landschap van Montferland en doen onderweg de dorpen Stokkum, Beek en Zeddam aan. Het parcours heeft uitdagende klimmetjes én wordt beschouwd als één van de mooiste wedstrijden van Nederland.