BSA Kennis- en netwerkplatform

Samen aan de slag met vitaliteit

Welkom op het kennis- en netwerkplatform van Fit Veur Altied! Hier ontdek je waardevolle kennis, inzichten en connecties voor vitaliteit op de werkvloer. Alles om lekker aan het werk te blijven. Van boeiende artikelen tot praktische tips en inspirerende verhalen rechtstreeks uit het werkveld. 

Dit bruisende platform komt voort uit onze BSA-Cursus, waar we ambassadeurs klaarstomen om binnen hun organisatie vitaliteit aan te wakkeren en een vleugje positieve verandering los te laten! Nieuwsgierig naar deze BSA-Cursus? 

Meer informatie over de BSA-Cursus

Fit Veur Altied

Fit Veur Altied is een project vanuit Achterhoek in Beweging. Een pijler vanuit het regionale sportakkoord is ‘vitale werknemer’. Vier partners hebben de handen hiervoor ineengeslagen: het Graafschap College, De Graafschap Verbindt, Open Club de Nevelhorst en Achterhoek in Beweging. Deze aanjagers vertegenwoordigen de vier O’s. Onderwijs, Ondernemers, Overheid en Open Clubs. Zij hebben de opdracht aangenomen om zoveel mogelijk Achterhoekse werkgevers te inspireren en informeren met het thema vitaliteit aan de slag te gaan.

Hulp nodig?

Heb je vragen over dit kennis- en netwerkplatform of de BSA-Cursus? Neem contact op met Rick, hij helpt je graag!

Bereikbaar op ma t/m vrij van 09:00 - 17:00 uur.

Meld je aan voor de BSA-Cursus