De Achterhoek als fitste werkvloer van Nederland

De Achterhoek als fitste werkvloer van Nederland

Fitte en gezonde Achterhoekse medewerkers, nu en 'voor altied'. Dat is waar Fit Veur Altied het voor doet. Want, fitte en gezonde medewerkers hebben meer werkplezier, zijn blijer, productiever en voelen zich meer betrokken. En, niet geheel onbelangrijk, zijn minder vaak ziek. Ook vinden we het belangrijk om met mooie samenwerkingen, een gezonde, aantrekkelijke Achterhoek te creëren. Want dat verdient deze prachtige regio.

Wij maken je Fit Veur Altied

Binnen jouw organisatie aan de slag met vitaliteit, maar géén idee waar te beginnen? Je kunt met al je vraagstukken over vitaliteit binnen je bedrijf bij ons terecht. Wij gaan met je in gesprek en helpen je verder door te verbinden of wellicht is een van onze eigen programma's iets voor jou. Daarover lees je hieronder meer. We sluiten aan bij wat er al is binnen onze regio aan mogelijkheden en creëren zo lokale samenwerking: Achterhoek breed!

Oerend  hard!
aan de slag!

Beweeg en sport-aanjager cursus (BSA-cursus)

Hoe fijn is het als je binnen jouw organisatie een aanjager hebt die zich in zet om samen met collega’s meer te sporten en bewegen? Met de BSA-cursus leiden we medewerker(s) in een dagdeel op tot échte aanjagers, zodat zij met vitaliteit binnen jouw bedrijf aan de slag kunnen. Ook maak je als BSA-er meteen deel uit van het leernetwerk van BSA-ers in de

Klik op de button voor meer informatie en meld je aan!

Lees verder

Wi-j komt altied
fitter terug!

De Graafschap Werkfitter Leefstijlprogramma

Liever direct met een laagdrempelig beweeg- en leefstijlprogramma voor medewerkers aan de slag? Dan is het Werkfitter-programma echt iets voor jou. Dit programma bestaat uit tien fysieke bijeenkomsten met een workshop over een leefstijlthema gecombineerd met een beweegclinic. Dit alles speelt zich deels af op de inspirerende locatie: stadion de Vijverberg.

Klik op de button voor meer informatie en meld je aan!

Lees verder

Wie zijn wij?

Fit Veur Altied is een project vanuit Achterhoek in Beweging. Een pijler vanuit het regionale sportakkoord is ‘vitale werknemer’. Vier partners hebben de handen hiervoor ineengeslagen: het Graafschap College, De Graafschap Verbindt, Open Club de Nevelhorst en Achterhoek in Beweging. Deze aanjagers vertegenwoordigen de vier O’s. Onderwijs, Ondernemers, Overheid en Open Clubs. Zij hebben de opdracht aangenomen om zoveel mogelijk Achterhoekse werkgevers te inspireren en informeren met het thema vitaliteit aan de slag te gaan.

Met het BSA-programma van Fit Veur Altied leer je veel van elkaar en heb je een mooi netwerk waar je na afloop op terug kunt vallen. Een hoop nieuwe ideeën, inzichten en energie gekregen om met vitaliteit binnen onze organisatie aan de slag te gaan!

Evi Lubbers (Estinea)

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

We werken samen met deze mooie Achterhoekse partners en creëren zo een netwerk gericht op beweging en preventie. 'Weer een netwerkclub?' Nee, Fit Veur Altied is anders. Wij concurreren niet, maar werken juist samen. En dat maakt ons uniek. Kortom, als ondernemer kun je met al je vitaliteitsvraagstukken bij ons terecht. Wij helpen je zoeken naar een maatoplossing, de partner die het best bij jouw vraagstuk past. Gewoon door ‘olderwets’ in gesprek te gaan. Regionaal samenwerken, lokaal uitvoeren.

Wil jij met je bedrijf aan de slag?

Wat goed! Je staat op het punt contact op te nemen. Dit is de eerste stap! Vul je gegevens in, dan neemt Jordi zo snel mogelijk vrijblijvend contact op.

Fit Veur Altied wordt ondersteund door