Nieuws

We zijn los!

23-09-2022

We zijn los!

23 september 2022… In de Nationale Sportweek EN in de Nationale Vitaliteitsweek gaan we van start met de Fit Veur Altied-Ommetje Challenge!
 
De komende 10 weken ga je samen met je team/ collega’s aan de gang met het verzamelen van zoveel mogelijk punten via de Ommetje-app.

Maar misschien nog wel belangrijker; gewoon lekker naar buiten! Werken aan je gezondheid. In je eentje, of met je collega’s. Vergeet ‘m dus niet aan te zetten en let op je eigen veiligheid! Zeker als je een ommetje op een industrieterrein maakt.
 
Maar liefst 72 Achterhoekse bedrijven zijn op dit moment terug te vinden in de app. Een prachtig aantal, maar gezien het relatief grote aantal inschrijvingen in de laatste week, zit er nog rek in… Er zijn namelijk 15 teams aangemaakt die nog niet aan het minimumaantal van 3 teamgenoten zitten.  

De inschrijftermijn is daarom verlengd tot half oktober. Daarmee geven we bedrijven/ organisaties die nog niet zijn ingeschreven, maar ook teamgenoten die zich nog niet hebben aangemeld (en aangestoken door jullie enthousiasme) de kans alsnog aan te haken. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde.

De leukste inzendingen belonen we en misschien kom je jezelf en je team weer tegen in één van de nieuwsflitsen. Deel de korte nieuwsflitsen straks vooral met je collega’s die meedoen aan de challenge, maar ook op het intranet. Mogelijk levert dit nog extra wandelaars op.

Heel veel succes, maar vooral plezier!
 
Deze nieuwsflits wordt alleen verzonden aan degene die het team in de Ommetje-app heeft aangemaakt. Willen jullie ervoor zorgen dat dit bericht gedeeld wordt met de collega’s die meelopen? Dank alvast.
 
Sportieve groeten,

Team Fit Veur Altied

« Naar overzicht