Beweeg ook mee met de

Fit Veur Altied
GAON challenge

Kom samen met jouw collega’s in beweging tijdens de Fit Veur Altied GAON-challenge

In april barst er een nieuwe strijd los tussen Achterhoekse bedrijven. Deze tienweekse Fit Veur Altied GAON-challenge daagt jou en je collega's uit om zo vaak mogelijk op de fiets te stappen, een rondje te gaan hardlopen of even je hoofd leeg te wandelen. Een prachtige manier om de thema’s vitaliteit en mobiliteit te combineren!

Hoe doe je mee?

Deelname aan de Fit Veur Altied GAON-challenge verloopt via de gratis Dumoco+ app. Je kunt op dit moment al de app downloaden en je aanmelden voor de Gaon Challenges in de app. Je spaart dan direct voor punten en loterijtickets.

Om ook met je bedrijf als team deel te nemen aan de Fit Veur Altied GAON-challenge vragen wij je bedrijf inclusief een contact persoon aan te melden via onderstaand aanmeldformulier. Wij zorgen er dan voor dat je voor de start van de Fit Veur Altied GAON-challenge in de app kunt kiezen voor je bedrijf als team. En vanaf 3 april gaat het van start: De tienweekse beweeg challenge waarin jouw bedrijf het opneemt tegen andere Achterhoekse bedrijven!

Hoe werkt de Dumoco+ app?

De gratis Dumoco+ app beloond jou voor activiteiten zoals lopen, fietsen, OV-ritten, maar ook thuiswerken en carpoolen: Voor duurzame en gezonde ritten ontvang je namelijk punten en loterijtickets. Met de punten kan je vouchers kopen die te besteden zijn bij o.a. lokale ondernemers, zoals de bakker of een fietsenwinkel, maar ook bijvoorbeeld bij bol.com. Met de loterijtickets maak je maandelijks kans op het winnen van toffe prijzen.

Je kunt de Dumoco+ app nu al gratis downloaden en beginnen met het sparen van punten!

    

Wil je meer weten over de GAON Challenges of Dumoco+? Ga dan naar gaon.dumoco.app

 

Woar bu' j vaan?  - Aanmeldformulier Fit Veur Altied GAONChallenge

Wat goed dat jouw bedrijf mee wil doen aan de Fit Veur Altied -GAON challenge. Wi-j bunt trots op ow Vul hieronder de gegevens van jouw bedrijf en contactpersoon in.

(*) velden zijn verplicht